Om AB Jämtland

Det hela började med att Pelle Åsling och Trångsviksbolaget tyckte att det behövdes göras något konkret för att få igång fler företag. Jämtland är ett nybyggarland, och har traditioner att bygga på. Framförallt att företagare har en tradition av att hjälpa varandra, inte minst i Trångsviken.

Trångviksbolaget har bildats av företagare för att hjälpa nya företagare för att säkra utvecklingen i byn Trångsviken. Men det finns sådana företagare i hela länet och i hela Sverige, som vill göra en skillnad, och nu vill vi vidga detta initiativ till hela Sverige. Och visa på att det är värt för dem med nybyggaranda att vallfärda hit.

– Trångsviksbolaget har i sin natur att ligga längst fram när det gäller att leta upp nya spännande entreprenörer och hitta kreativa sätt att hjälpa dem att utvecklas. AB Jämtland har blivit en enorm framgång och vi ser kraften i att ge entreprenörer, med bra affärsidéer, ett företag och hjälpen till att utveckla det, Per Åsling, styrelseordförande Trångsviksbolaget

– Vi som verkar i en starkt utvecklingsintensiv bransch ser förstås enorm potential i alla idéer som kan bli verklighet. Precis som flera av de andra partnerföretagen, är vi ett bevis på att det går att bo och leva i Jämtland och samtidigt ha kunder över hela världen.
Mattias Rosberg, vd Adeprimo

 

Tipsa om AB Jämtland

    Till e-post

    Från